3-rätters menyer

Meny 1
Ljummen minivästerbottenostpaj med löjrom, rödlök och gräddfil
Boeuf Bourguignon på svensk högrev med mandelpotatispuré och saltgurka
Mandelkaka med hjortronmylta och vispad grädde
395 kr/person

Meny 2
Créme Ninon serveras tillsammans med
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Vit chokladmousse med polkacrunch
325 kr/person

Meny 3
Toast Skagen med löjrom
Marinerad lammytterfile i långkok med sallad på svartrot, äpple och rostade valnötter
Crème brûlée
435 kr/person

Meny 3
Rödbetscarpaccio med chevré, honung, balsamico och rostade pumpafrön
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med aioli och krutonger
Chokladbrowniefudge med havssalt serveras med hallon
415 kr/person

Vegetariskt varmrättsalternativ
Het vegetarisk bönchiligryta med lime, koriander och nachochips