Traditionella bufféer

Buffé 1
Auberginepizza med het tomatsalsa & gravad lax
Balsamicobakade kvisttomater
Fetaostkräm med mynta
Dillmarinerad potatissallad med rädisor, morötter och sparris
Marinerad fläskfilytterfilé med bacon- & kaprisvinägrett
Mjukt bröd, BäckeKnäcke & smör
325 kr/person

Buffé 2
Sallad med halloumi, avokado & granatäppelkärnor
Rökt laxrulle med limeost på svarta sesamkex
Crème Ninon med räkor & gräddfil
Marinerade ugnsbakade rotfrukter
Grillad kyckling med spetskålslaw & rostade pumpafrön
Mjukt bröd, BäckeKnäcke & smör
335 kr/person

Buffé 3
Rödbetscarpaccio med riven västerbottenost, honung & rostade solrosfrön
Mandelpotatisrolls med matjessill & syltad ingefära
Kantarellpaj (endast säsong därefter blir det svampaj)
Varmrökt laxröra med rostad blomkål
Viltfärsspett med enbär- & lingonsalsa
Mjukt bröd, BäckeKnäcke & smör
355 kr/person

Buffé 4
3 sorters italienska charkuterier
Marinerade oliver & marinerade grillade grönsaker
Tapenade med crostini
Pasta pesto med ruccola
Parmesangratinerad zuccini
Auberginepizza med tonfisk, lök & mozzarella
Ugnstekt kyckling med salvia & proscuitto med soltorkad tomatröra
Gorgonzola och Pecorino ostar med balsamicomarinerad fikonmarmelad
Focaccia, BäckeKnäcke, smör & olivolja
355 kr/person